Фармакогностичне та фармакологічне дослідження трави Сirsium vulgare (SavI) Ten. та Cirsium arvense (L.) Scop. - Попова, Яна Василівна (My University, 2022)
Метою роботи було: встановлення основних загальних та відмінних морфолого – анатомічних ознак та хімічного складу трави осоту звичайного та польового, заготовленої в умовах Запорізької області в 2012 – 2019 рр.