Досвід запровадження змішаної форми навчання під час опанування знань з організаційно-управлінських дисциплін на кафедрі управління та економіки фармації - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Демченко, Валерій Олегович; Литвиненко, Ольга Веніаміновна; Червоненко, Наталія Михайлівна; Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Дондик, Наталя Яківна; Суховой, Григорій Пилипович; Самко, Анатолій Васильович; Демченко, Вікторія Олександрівна; Британова, Тетяна Сергіївна; Маганова, Тамара Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Під час пандемії COVID-19 використання інформаційно-комунікаційних технологій міцно та надійно увійшло у наше сьогодення. На кафедрі управління та економіки фармації застосовується використання змішаної форми навчання у студентів, що запроваджена у нашому університеті. Більшість часу студенти навчалися дистанційно в режимі онлайн, але був період у випускного курсу, коли вони приходили аудиторно в режимі офлайн. У період локдауну всі лекції та заняття з організаційно-управлінських дисциплін, що викладаються на кафедрі проходили дистанційно у додатку Teams програми Office 365. Використання цілого набору веб-сервісів програмного продукту Microsoft Office 365 міцно увійшло у освітнє життя, як студентів, так і викладачів.
Keywords: Office 365; Teams; Stream; One Drive; Forms; Share Point