Комп’ютерне моделювання процесу визначення основних технологічних параметрів тонкоплівкових структур з бар'єром Шотткі - Дмитрієв, Вадим Сергійович; Строітєлєва, Ніна Іванівна (My University, 2020)
Тонкоплівкові структури з бар'єром Шотткі (ТСБШ) використовують у високошвидкісних пристроях для систем телекомунікаційного та оптоволоконного зв’язку, зокрема, у пристроях біомедичної електроніки, НВЧ пристроях та ін.
Keywords: тези доповідей