Вивчення ставлення студентів до питання планування сім’ї - Червоненко, Наталія Михайлівна; Демченко, Вікторія Олександрівна; Бучковський, Г. В. (Х. : НФаУ, 2013)
Біоетика, як міждисциплінарна наука швидко почала свій розвиток на рубежі двох тисячоліть. Вона все ширше охоплює одна за другою галузі діяльності людини. В біоетиці перехрещуються інтереси медицини і фармації, біології, філософії, підприємництва, юридичних наук та ін.