Похідні 4-феніл-5-(піридин-2-іл)-1,2,4-триазол-3-тіолу як перспективні біологічно активні сполуки - Полуботко, В. В.; Куліш, Сергій Миколайович (My University, 2024)
Метою роботи був синтез похідних 1,2,4-триазол-3-тіолу з піридиновим синтоном і тіоалкільним замісником та оцінка біопотенціалу створених речовин.
Keywords: тези доповідей