Міжкультурна комунікація в контексті навчання українській мові як іноземній - Манаева, Галина Сергіївна; Чорна, Юлія Володимирівна (My University, 2022)
Сучасні тенденції всесвітньої економічної, політичної і культурної інтеграції та уніфікації впливають на всі сфери життя суспільства і, безумовно, сприяють трансформації освітніх процесів. Постійна потреба в налагодженні міжнародних, міжнаціональних та міжкультурних контактів спонукає звернути особливу увагу на важливість міжкультурної комунікації в сфері освіти.