Симуляційне навчання школярів з надання екстреної домедичної допомоги - Подлужний, М. С. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: оцінити ефективність симуляційного навчання школярів 7-10 класів з надання екстреної домедичної допомоги.
Keywords: тези доповідей