Морфометричні особливості сітківки та диску зорового нерву у дітей з набутою міопією, асоційованою з синдромом недиференційованої дисплазії сполучної тканини - Цибульська, Таміла Євгенівна; Завгородня, Т. С.; Безденежна, Ольга Олександрівна; Костровська, Катерина Олегівна (My University, 2021)
Мета: оцінити морфометричні зміни макулярної та перипапілярної зони сітківки у дітей з набутою міопією, асоційованою з синдромом недиференційованої дисплазії сполучної тканини за даними оптичної когерентної томографії (ОКТ).