Інноваційні технології навчання на кафедрі дитячої хірургії - Макарова, Марина Олександрівна; Лятуринська, Ольга Василівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Болонський процес є потужним стимулом впровадження в освіту інновацій, розвитку інформаційних технологій і вимагає істотного підвищення якості й ефективності використання комп'ютерного устаткування, створення й впровадження нових програмних комплексів, бази сучасних наукових даних, ефективного використання телекомунікаційних мереж. Розвиток інформаційних технологій у вищій медичній освіті сприяє удосконаленню навчального процесу, створенню інформаційного простору й організації дистанційного навчання [1, 2].
Keywords: тези