Ефективність призначення пульс-терапії у хворих на рецидивуючий розсіяний склероз у стадії загострення - Матрьоніна, Ю.; Паскаль, А. (Тернопіль: Укрмедкнига, 2019)
Актуальність. Розсіяний склероз (РС) є найпоширенішим демієлінізуючим захворюванням, яке вражає осіб працездатного віку і швидко приводить до інвалідизації. Терапія таких пацієнтів має бути диференційованою залежно від типу перебігу та стадії захворювання. Мета. Порівняння ефективності призначення пульс-терапії у хворих на рецидивуючий розсіяний склероз (РРС) у стадії загострення.
Keywords: матеріали конференцій