Диференціальна психологія та психодіагностика особистості в роботі лікаря-педіатра - Атаходжаєва, В. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: дослідити роль особистісних факторів психічного розвитку дітей та особливості психодіагностичного їх вивчення у контексті роботи лікаря-педіатра.
Keywords: тези доповідей