Когнітивні порушення при вживанні канабіноїдів - Саржевський, Сергій Никодимович; Саржевский, С. Н.; Sarzhevskyi, S. N. (Харків: Плеяда, 2019)
Аналізовано когнітивну сферу 37 хворих з залежністю внаслідок вживання канабіноїдів, виявлені загальні властивості її зниження, особливості кількісної оцінки та можливості зворотного розвитку. Проанализировано когнитивную сферу 37 больных с зависимостью вследствие употребления каннабиноидов, выявлены общие проявления её снижения, особенности количественной оценки и возможности обратного развития. The cognitive sphere of 37 patients with addiction as a result of using cannabinoids was analyzed, the general manifestations of its decline, features of quantitative assessment and the possibility of regression were revealed.
Когнитивные нарушения при употреблении каннабиноидов
Cognitive violations in the use of cannabinoids
Keywords: матеріали конференцій; залежність; когнітивні розлади; канабіноїди