Досвід та перспективи підготовки фізичних терапевтів на кафедрі акушерства і гінекології Запорізького державного медико-фармацевтичного університету - Павлюченко, Михайло Іванович; Круть, Юрій Якович; Сюсюка, Володимир Григорович; Сергієнко, Марина Юріївна; Дейніченко, Олена Валеріївна (Vienna : International Science Group, 2023)
Мета – аналіз результатів запровадження комплексного/багаторівневого підходу до підготовки студентів, що набувають другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальністю «Фізична терапія, ерготерапія» на кафедрі акушерства і гінекології Запорізького державного медико-фармацевтичного університету.