Краса та косметологія. Можливості та реалії : рекомендаційний список літератури - Каліниченко, І. А. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Рекомендаційний список містить літературу, яка висвітлює питання сучасної косметології. Це публікації з газет та журналів, матеріали конференцій, книги за 2012-2021 роки з фонду бібліотеки ЗДМУ. Список є доповненням до тематичного перегляду «Прикладна естетика та косметологія»