Молекулярний дизайн віртуальної комбінаторної бібліотеки нових похідних [1,2,4]триазино[2,3-c]хіназоліну як потенційних біологічно активних речовин - Кучеренко, Людмила Іванівна; Скорина, Дмитро Юрійович; Созонік, Н. В. (Х. : НФаУ, 2023)
Мета. Проведення молекулярного дизайну віртуальної комбінаторної бібліотеки раніше невідомих похідних [1,2,4]триазино[2,3-c]хіназоліну, а також in silico скринінг їхньої біологічної активності та параметрів лікоподібності.
Keywords: тези доповідей