Мікроскопічне дослідження приймочок Crocus sativus l., вирощених на навчально-дослідній ділянці лікарських рослин Запорізького державного медико-фармацевтичного університету - Коба, С. Ю.; Одинцова, Віра Миколаївна (My University, 2025)
Метою дослідження є встановлення морфоанатомічних характеристик Crocus sativus за допомогою мікроскопічного аналізу, які можуть бути використані для ідентифікації цього виду.
Keywords: шафран; навчально-дослідна ділянка лікарських рослин; макро- та мікроскопічне дослідження