Фармакоекономічний аналіз назальних деконгестантів - Дорошенко, Н. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою даної роботи стало дослідження фармацевтичного ринку судинозвужувальних препаратів України.
Keywords: тези доповідей