Нові підходи в лікуванні ахалазії кардії та розробка сучасних методів профілактики рецидивів - Кіосов, Олександр Михайлович (My University, 2024)
Мета дослідження: покращити результати ендоскопічного лікування ахалазії стравоходу шляхом індивідуалізації вибору методики втручання та визначення місця пероральної ендоскопічної міотомії при різному ступені її вираженості.