Аптечна технологія ліків. Водні витяги. М’які лікарські форми : метод. посіб. для викладачів, які проводять практ. заняття для студ. 3 курсу фарм. ф-тів спец. 226 “Фармація, промислова фармація” - Гладишев, Віталій Валентинович; Пухальська, Ірина Олександрівна; Литвиненко, Тетяна Миколаївна; Малецький, Микола Миколайович; Лисянська, Ганна Петрівна; Сафронова, Дар'я Михайлівна; Гладишева, Світлана Анатоліївна; Брагар, Наталія Олексіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Методичний посібник для викладачів розроблений відповідно нової робочої програми та наказу "Вимоги до виготовлення нестерильних лікарських засобів в умовах аптеки. СТ-Н МОЗУ 42-4.5:2019. У програму посібника включені розділи по приготуванню рідких та м’яких гомогенних і гетерогенних систем, що виготовляються в умовах аптек.