Синтез, фізико-хімічні та біологічні властивості похідних 1-п-хлоробензил-8-бромо-7-етил-3-метилксантину - Іванченко, Дмитро Григорович; Рудько, Наталія Петрівна (My University, 2024)
Метою даної роботи є синтез неописаних в літературі похідних 1-п-хлоробензил- 8-бромо-7-етил-3-метилксантину та вивчення їх фізико-хімічних і біологічних властивостей.
Keywords: тези доповідей