Проблеми та перспективи процесу діджиталізації в медичних ЗВО - Олексієнко, Алла Валеріївна (СумДПУ ім. А.С. Макаренка, 2023)
Останні декади весь світ неминуче піддавався процесу цифрової трансформації, адже високотехнологічні здобутки впроваджуються постійно у всі сфери життя, в тому числі і в сфері освіти. Однак пандемія COVID-19 та військова агресія проти України значно пришвидшили цей хід.