Каріотипи незрілих овоцитів людини - Фількевич, О. О.; Павліченко, Віктор Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження полягала у з‘ясуванні можливих цитогенетичних проблем структури гамет, наслідком яких можуть бути репродуктивні втрати, оскільки для 80 % абортивного матеріалу характерним є порушення каріотипу. Матеріали та методи. У роботі використано та проаналізовано матеріали фахової літератури вільного доступу.
Keywords: тези