Принципи відповідального підходу до прийому протиепілептичних препаратів в залежності від їх класифікаційної приналежності - Борисенко, Н. М.; Бушуєва, Інна Володимирівна (My University, 2025)
Епілепсія - це хронічне неврологічне захворювання, що характеризується повторюваними нападами, спричиненими надмірною електричною активністю нейронів головного мозку. Протиепілептичні препарати (ПЕП) - це лікарські засоби, які використовуються для лікування епілепсії. ПЕП діють на різні механізми, щоб пригнітити цю надмірну активність і запобігти нападам. Існує кілька способів класифікації ПЕП.