Дослідження цінової чутливості споживачів до досліджених препаратів за лікарською формою “крем” комбінований протигрибковий з додатковою протизапальною дією для лікування мікозу стоп (повідомлення 2) - Притула, Р. Л.; Маганова, Т. В.; Бушуєва, Інна Володимирівна (My University, 2024)
Мета. Дослідження цінової чутливості споживачів до досліджених препаратів за лікарською формою «крем» комбінований протигрибковий з додатковою протизапальною дією для лікування мікозу стоп.