Аптечна технологія ліків. Розчини високомолекулярних сполук. Колоїдні розчини. Суспезії. Емульсії : метод. посіб. для викладачів, які проводять практ. заняття для студ. 3 курсу фарм. ф-тів спец. 226 «Фармація, промислова фармація» - Гладишев, Віталій Валентинович; Пухальська, Ірина Олександрівна; Литвиненко, Тетяна Миколаївна; Малецький, Микола Миколайович; Лисянська, Ганна Петрівна; Романіна, Дар'я Михайлівна; Гладишева, Світлана Анатоліївна; Брагар, Наталія Олексіївна (My University, 2023)
Методичний посібник з аптечної технології ліків для викладачів, які навчають студентів III курсу фармацевтичного факультету зі спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація», розроблений відповідно до нової робочої програми, та структурований згідно змістових розділів. До посібника включені розділи по приготуванню розчинів високомолекулярних сполук, колоїдних, суспензій, емульсій в умовах аптек.