Психологічні аспекти адаптації молодих спеціалістів у фармації - Гончарук, Н. В. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Здійснено оцінку адаптації молодих фахівців за такими суб’єктивними показниками, як задоволеність працею, самооцінка освоєння специфіки і самостійності в роботі, а також бажання залишитись у професії. Проведена оценка адаптации молодых специалистов за такими субъективними показателями, как удовлетворенность трудом, самооценка освоения специфики и самостоятельности в работе, а также желание остаться в профессии. During our work we estimated adaptation of young specialists by such subjective indexes, as labor satisfaction, self-appraisal of mastering of speciﬁcity and self-sufﬁciency in work, desire to remain in profession.
Keywords: адаптація; спеціаліст; керівник; адаптация; специалист; руководитель; adaptation; specialist; leader