Поліморфізм забарвлення сизого голуба (Columba livia Z.) як індикатор стану міського середовища на прикладі міста Мелітополя - Топольницька, Т. О. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Мета дослідження: оцінювання розміщення та динаміки чисельності різних морф сизого голуба в різних ділянках міста Мелітополя. Матеріали та методи дослідження: сизий голуб (Columba livia Z.), аналіз та синтез; історико-порівняльний; ретроспективний; аналітично-описовий.