Стареча астенія як предиктор тяжкості перебігу періопераційного періоду у пацієнтів похилого та старечого віку - Данилюк, Михайло Богданович (My University, 2022)
Мета: оцінити ефективність діагностики старечої астенії за допомогою шкали Edmonton Frail у невідкладній абдомінальній хірургії та визначити її вплив на тяжкість перебігу періопераційного періоду.
Keywords: тези доповідей