Нові можливості застосування антиоксидантних препаратів в терапії псоріазу - Макуріна, Галина Іванівна (Запоріжжя : ДЗ «Запоріз. мед. акад. післядиплом. освіти», 2017)
Вступ. Проблема терапії псоріазу, профілактики рецидивів залишається однією з найбільш актуальних в сучасній клінічній дерматовенерології, тому пошук терапевтичних препаратів, які підвищать якість лікування, допоможуть подовжити ремісію дерматозу залишається темою сьогодення. Мета дослідження ‒ оцінити ефективність призначення антиоксидантного засобу 2-етил-6-метил-3-гідроксипіридину сукцинату (Армадіну) хворим на псоріаз в поєднанні з гіпертонічною хворобою.