Ортокератологія та метаболічна терапія - тандем в лікуванні прогресуючої міопії у дітей - Цибульська, Таміла Євгенівна (My University, 2021)
Мета. Оцінити вплив загальної і місцевої метаболічної терапії на міопічний рефрактогенез у дітей з різними видами оптичної корекції.