Керування навчальним процесом на основі поточної інформації сервісу Insights в середовищі Microsoft Teams - Іванькова, Наталя Анатоліївна (My University, 2025)
Дистанційна освіта стала невід’ємною частиною навчального процесу в медичних університетах, зокрема, завдяки використанню цифрових платформ для організації real-time навчання через відеоконференцзв’язок. В таких умовах важливим є забезпечення ефективного моніторингу навчальної діяльності студентів, що дозволить викладачам оцінювати рівень залученості, взаємодії та результатів навчання студентів для персоналізації навчання.
Keywords: тези доповідей