Можливості новітніх інформаційних технологій в оцінці рівня засвоєних знань студентів на кафедрі терапевтичного профілю - Доценко, Сергій Якович; Шеховцева, Тамара Григорівна; Кравченко, Володимир Іванович; Чорна, Інна Володимирівна; Сичов, Роман Олександрович; Кулинич, Роман Леонідович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Сучасний етап освітнього процесу характеризується широким впровадженням новітніх інформаційних технологій (НІТ), під якими мають на увазі технологічні інструменти та ресурси в забезпеченні процесу комунікації та управління інформацією з використанням комп’ютерного забезпечення та Інтернету. Основними умовами для зростання ролі НІТ в освітньому процесі стали їх досконалість і зростаюча технологічність, пришвидшення часу між появою нових технологій, доступність для широкого використання, в той же час із зростанням вимог до користувачів.
Keywords: вища освіта; інформаційні технології; контроль рівня знань