Визначення особливостей захворюваності на псоріаз у населення Запорізької області в умовах несприятливих факторів навколишнього середовища - Білоусов, О. С.; Остроушко, І. І.; Держак, В. В.; Ровний, П. О. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Мета дослідження. На основі соціально-гігієнічного моніторингу визначити особливості захворюваності псоріазом у населення Запорізької області. Матеріали та методи. Методи, використані в дослідженні: гігієнічні, клініко-лабораторні, функціональні, епідеміологічні, статистичні. Для проведення експерименту було досліджено 315 хворих на псоріаз, у т.ч. 109 жінок і 196 чоловіків.