Застосування засобів дистанційної освіти під час навчання іноземної мови в умовах воєнного стану - Корхова, Л.; Добровольська, Марина Борисівна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Загальновідомо, що в основі сучасних парадигм освіти закладені науково- теоретичні поняття, що відображають основні риси дійсності. Йдеться про особистісно-орієнтоване навчання, диференціацію та індивідуалізацію навчальної діяльності, формування мотивації навчання, саморозвиток студентів та ін. Саме ці ідеї освіти успішно реалізуються в суч асному інформаційно- освітньому просторі, що сприяє забезпеченню організації навчального процесу за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій як в очному, так і в дистанційному форматі. Економічні, політичні та соціальні зміни, що відбуваються в нашій країні, зумовлюють розвиток інноваційної форми організації навчального процесу – дистанційне навчання, що відкриває широкі можливості для надання освітніх послуг [3, c.17].