Визначення споживчих уподобань косметологічних послуг з видалення волосся: описове пілотне веб-дослідження - Маганова, Тамара Валеріївна; Ткаченко, Наталя Олександрівна; Вайсман, А. А. (Х. : НФаУ, 2023)
Метою цього дослідження є зрозуміти, як із зростанням вартості життя та інфляції у Великобританії та країнах Європи, проявляється «ефект губної помади».
Keywords: тези доповідей