Синдром Бругада та його патогенетичні механізми - Печорська, М. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: дослідити патогенетичні механізми та клінічні особливості синдрому Бругада, а також вивчити фактори ризику, що сприяють розвитку аритмій і раптової серцевої смерті, для вдосконалення підходів до діагностики, профілактики та лікування цього захворювання.
Keywords: тези доповідей