Особливості викладання дерматовенерології іноземним студентам, клінічним ординаторам і аспірантам - Веретельник, Ксенія Олександрівна; Резніченко, Наталія Юріївна; Веретельник, Олександр Володимирович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Враховуючи, що з кожним роком на навчання в Україну приїжджає все більше студентів з різних країн світу, виникає безліч питань, пов’язаних з адаптацією програми навчання і особливістю дерматозів, що зустрічаються в країнах з жарким кліматом. Це перш за все обумовлено кліматичними, соціально-економічними факторами, особливістю рослинного і тваринного світу.
Keywords: тези