Вплив хімічного складу засобів догляду за ротовою порожниною на зубну емаль - Нартова, В.; Затєвахіна, Є.; Четвертак, Тетяна Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Догляд за ротовою порожниною щоденна процедура кожного українця, саме тому увага гуртківців обдарованих здобувачів освіти "Хімічна скринька" цього року була направлена на аналіз впливу хімічного складу засобів догляду за ротовою порожниною на зубну емаль. Щоб досягти мету дослідження було передбачено виконання поставлених завдань, а саме: розкрити особливості аналізу хімічного складу засобів догляду за ротовою порожниною та експериментально перевірити якість зубних паст. Також, практичним значенням дослідження було визначити та розробити у вигляді рекомендацій техніку виконання догляду за ротовою порожниною, що позитивно впливає на якість догляду за емалю зубів.