Впровадження змішаної форми навчання на довузівському етапі мовної підготовки іноземців (із досвіду роботи ЦПІГ ЗДМУ) - Васецька, Лариса Іванівна; Гринь, Юлія Валеріївна; Чорна, Юлія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Уведення карантинних обмежень суттєво змінило вимоги до всіх учасників освітнього процесу. У першу чергу мова йде про зміну формату навчання з очного на змішану або гібридну форму, яка передбачає поєднання оф-лайн (очного дисинхронного) та он-лайн (дистанційного синхронного у реальному часі) навчання у різних часових пропорціях. Змішана або гібридна освіта – це не просто форма надання освітніх послуг.
Keywords: дистанційна освіта; гібридна форма навчання; методична модель; методи навчання; навчально-методичні матеріали