Біомеханіка і клінічна кінезіологія. Тема 3. Апаратурні комплекси та вимірювальні системи біомеханіки: [метод. рек. для самостійної роботи студентів] - Дорошенко, Едуард Юрійович; Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Черненко, Олена Євгенівна (Запорізький дежравний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» ЗВО МОЗ України для допомоги у вивчені окремих питань біомеханіки та клінічної кінезіології, які віднесено до самостійної роботи згідно типової та робочої програм, в рамках підготовки до практичних занять та кращого засвоєння навчального матеріалу.