Бюлетень нових надходжень 2019, березень-квітень - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медичний університет, Наукова бібліотека, 2019)
Бюлетень нових надходжень випускається в друкованому та електронному вигляді. Друкований варіант представлено в інформаційно-бібліографічному відділі. Електронна версія відображена в Інстутаційному репозитарії ЗДМУ.