Оптимізація навчального процесу з органічної хімії у студентів фармацевтичного факультету заочної форми навчання - Воскобойнік, Олексій Юрійович; Voskoboynik, O. Yu. (My University, 2013)
У представленій роботі пропонуються нові напрямки оптимізації навчального процесу з органічної хімії для студентів фармацевтичного факультету заочної форми навчання. Запропоновано використання спеціалізованого програмного забезпечення та нових форм контролю знань. The new approaches for optimization of educational process in organic chemistry for students of pharmaceutical faculty with external form of education were presented in the article. The usage of specialized software and new methods of education quality control were proposed.
Optimization of educational processes in organic chemistry for studets of pharmaceutical faculty with external form of education