Можливості корекції імунологічних порушень препаратом глутаміл-цистеїніл-гліцин динатрію та світовий досвід його застосування у хворих на хіміорезистентний туберкульоз легень - Шальмін, Олександр Самуілович; Разнатовська, Олена Миколаївна; Ясінський, Роман Миколайович; Шальмин, А. С.; Разнатовская, Е. Н.; Ясинский, Р. Н.; Shalmin, O. S.; Raznatovskaya, O. M.; Yasinskay, R. M. (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Наведено огляд літератури щодо можливостей корекції імунологічних порушень препаратом глутаміл- цистеїніл-гліцин динатрію та світовий досвід його застосування у хворих на хіміорезистентний туберкульоз легень. Приведен обзор литературы относительно возможностей коррекции иммунологических нарушений препаратом глутамил-цистеинил-глицин динатрия и мировой опыт его применения у больных химиорезистентным туберкулезом легких. The article provides a review of the literature on the possibilities of immunological disorders correction by using Glutamyl-Cysteinyl-Glycine disodium and world experience of its using in patients with drugresistant pulmonary tuberculosis.
Возможности коррекции иммунологических нарушений препаратом глутамил-цистеинил-глицин динатрия и мировой опыт его применения у больных химиорезистентным туберкулезом легких
Possibilities of immunological disorders correction by using Glutamyl- Cysteinyl-Glycine disodium and world experience of its using in patients with drug-resistant pulmonary tuberculosis
Keywords: Глутаміл-цистеїніл-гліцин динатрію; імунологічні порушення; хіміорезистентний туберкульоз легень; глутамил-цистеинил-глицин динатрия; иммунологические нарушения; химиорезистентный туберкулез легких; Glutamyl-Cysteinyl-Glycine disodium; immunological disorders; drug-resistant pulmonary tuberculosis