Технологія розробки онтології процесу фармацевтичної організації засобами штучного інтелекту CHATGPT - Рижов, Олексій Анатолійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета: Розробка технології формування онтології процесу фармацевтичної організації з використанням сервісів штучного інтелекту ChatGPT, в якості бази знань інтелектуальних систем прийняття рішень та адаптивних систем комп’ютерного навчання.
Keywords: тези доповідей