Порівняння проекту Таме й онлайн-навчання у розвитку комунікативної компетенції студентів-медиків - Пацера, Марина Вікторівна; Товма, Анастасія Володимирівна (My University, 2021)
В умовах карантину з березня 2020 року студенти і викладачі були вимушені звернутися до он-лайн, або дистанційного методу навчання. Студенти відзначили переваги он-лайн навчання: зручність, швидкість, додаткова інформація у мережі Інтернет, індивідуальний графік підготовки. До недоліків віднесли відсутність достатнього рівня комунікативної компетентності. Метою нашого дослідження стало порівняти придбання комунікативної компетенції студентів під час участі їх у проекті ТАМЕ (Training Against Medical Error) і он-лайн навчання.
Keywords: тези доповідей