Спеціальна підготовка : зб. тестових завдань - Білай, Іван Михайлович; Михайлюк, Євгеній Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Збірник тестових завдань для підготовки до складання іспиту КРОК-3. Фармація зі спеціальної підготовки для провізорів-інтернів зі спеціальності "Загальна фармація". Тести присвячені контролю знань провізорів-інтернів щодо принципів клінічної фармації, раціональному вибору лікарських засобів при різних клінічних ситуаціях.