Динаміка показників гемокоагуляції та частота розвитку фатальних тромботичних ускладнень при критичному перебігу коронавірусної хвороби COVID-19 - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Черкаський, Володимир Васильович; Кулєш, І. О.; Рябоконь, Юрій Юрійович (My University, 2022)
Мета роботи. Проаналізувати динаміку показників гемокоагуляції та частоту розвитку фатальних тромботичних ускладнень при критичному перебігу коронавірусної хвороби COVID-19.
Keywords: тези доповідей