Вторинні катаракти : навч.-метод. посіб. для інтернів за фахом «Офтальмологія» - Завгородня, Наталія Григорівна; Саржевська, Людмила Едуардівна; Цибульська, Таміла Євгенівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник по темі «Вторинні катаракти» складено відповідно до з "Освітньо-професійною програмою вищої освіти". Навчальний посібник підготовлено відповідно до матеріалів, розробленими викладацьким складом кафедри офтальмології Запорізького державного медичного університету, згідно Робочій програмі навчальної дисципліни «Офтальмологія» для клінічних ординаторів за фахом «Офтальмологія». Автори спиралися на сучасні вимоги до викладання, контролю теоретичних знань, практичних навичок. Матеріали навчального посібника являються керівництвом для проведення занять з офтальмології з клінічними ординаторами з російськомовної формою навчання. З огляду на прогресивний розвиток офтальмології, зміна вимог до фахівців, дана розробка з часом не повністю відповідатиме педагогічним і професійним потребам, тому вона буде вдосконалюватися і доповнюватися.