Фахова культура медичного працівника - Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Orel-Khalik, Yu. V. (Budapest, 2018)
У статті розкривається поняття «культура», «фахова культура», «фахова культура медичного працівника». Визначаються актуальні проблеми професійної підготовки медпрацівників, які володіють не лише глибокими спеціальними знаннями, але й мають поряд з високою загальнокультурною підготовкою ще й сформовану фахову культуру. The article reveals the concept of "culture", "professional culture" and "professional culture of a medical worker". The actual problems of vocational training of medical workers are determined. They should have not only deep special knowledge, but also have a professional culture along with high general cultural training.
Professional culture of medical worker
Keywords: культура; фахова культура медпрацівника; структура; мораль; духовність; етика; спілкування; culture; professional culture of the medical staff; structure; morality; spirituality; ethics; communication