Стан ГАМК-ергічної системи вагітних з психоемоційними порушеннями, що зумовлені тривожністю - Сюсюка, Володимир Григорович; Бєленічев, Ігор Федорович; Павлюченко, Михайло Іванович; Кирилюк, О. Д.; Шевченко, Анна Олександрівна (Львів : Львівський науковий форум, 2022)
Мета дослідження дати оцінку стану ГАМК-ергічної системи у вагітних з психоемоційними порушеннями, що зумовлені тривожністю.